Nihal Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 324 324 41 04
WEB https://nihalerdem.meb.k12.tr
Adres : AKBELEN MAH. 84066 SK. NO 46 TOROSLAR / MERSİN
VİZYON : Biz Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi olarak; bilim ve teknolojinin farkında olan , değişime ve gelişime açık , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden , en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip , dünyanın her yerine bilgi,beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz. 24-Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği;Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Mersin’de örnek bir okul olmak.
MİSYON : Nihal Erdem Ticaret Meslek Lisesi olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yant veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Minibüs ve Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : Akbelen Mahallesi Akbelen Caddesi Toroslar MERSİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Mersin ilinin metropol ilçesi Toroslar´da bulunmaktadır. İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :